februar nyolc

 2009.02.20. 14:34

Januar, februar honapban az utazoknak a legcudarabb idojarassal kell szembenezniuk. ilyenkor mindent elont a viz, nem kimeli a repulotereket, utakat, vasuti sineket sem, elarasztja a foldeket, falvakat es varosokat, es hozza magaval a rothadt barna dzsuvat, a betegsegeket meg a dongi szunyogokat. Az ocean is haborog ilyenkor, duhongve magaval rantja a fegyelmezetlen furdozoket, meteres hullamokat noveszt s elnyeli az igy papirhajokent hanykolodo kompokat...a szigetek kozott nehez az atjaras. a sracok mar tobb mint 10 napja Floresen vesztegelnek, nem indulnak hajok Sumbawara, Lombokra, Balira...Indonezia osszes kikotojet lezartak. Hat kalandos utazasuk van az biztos.
Tegnap leneztunk a Bintang-barba. Mint mindig most is tomve volt nyugati turistakkal es a husos ausztral keblekre de meg inkabb gazdaik dollarjaira vadaszo sotet arcokkal. Altalaban jobb szeretem elkerulni az effajta helyeket, de pentekenkent azert lenezunk a regae zenekar miatt. Osszefutottam attilaval a fotossal, tamassal aki hosszu lofarokban hordja a hajat es alexszal a csibeszmosolyu roman sraccal. nagyon jo volt oket ujra latni.

A bejegyzés trackback címe:

https://azsiamania.blog.hu/api/trackback/id/tr994545495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása