Bantul

 2007.12.18. 05:25

2006 majus 27-ere virrado reggel Kozep Javat egy Richter skala szerinti 6.3-as erossegu foldrenges razta meg, melynek osszesen 6000 halalos aldozata volt, es 200 ezren maradtak teto nelkul. Epicentruma a Jogjatol 25 km-re delre fekvo Bantul telepules volt (80%-a teljesen elpusztult). Na es akkor csak hogy egy kis vidamsag is legyen, szombaton itt horgasztam a kosarcsapattal :) isszonyat meleg, annyira, hogy pulovert kell felvenni hogy ne egjen szenne a borod (nem feherembernek valo). de ha elkepzelem otthon mostanaban micsoda zord idojaras lehet, inkabb ezt valasztom. a halat megsutottuk...mmm. amugy meg huu naggyon mucsa. szekelyzsomborszag, tehen, rizsfold, parasztok. de imadom. csend es nyugalom.
igazabol most azert vagyok itt, hogy a kepeket megmutassam nektek, de elfelejtettem elhozni a kabelem, ugyhogy majd valamikor. besok2. sori.

A bejegyzés trackback címe:

https://azsiamania.blog.hu/api/trackback/id/tr634545478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla 2007.12.18. 05:25:00

ja, meg:
krokotkiem.blogspot.com
mert ez sokkal jobb ez a blogoló oldal, mint a blog.hu :-)
szóval én ide fogok írni...persze csak ha érdekel! :-P

pussz

Lilla

Anonymous 2007.12.18. 05:25:00

Szia Reni!
Hát nagyon szép helyen vagy, persze azért mindennek vannak sajnos hátrányai, de inkább lennék ott, mint Magyarországon! :-P
Kevés képet raktál fel magadról, mondhatni semmit!:-( Amúgy nagyon jókat írsz, akár természetfilmet is forgathatnál a kintléted alatt...ez lenne a forgatókönyv!:-) Nem mondom, hogy siess haza, de majd hazajövünk mindketten, aztán tartunk élménybeszámolót!:-) Mit szólsz?
puszi:

Lilla (Czabánból :-P )
süti beállítások módosítása