haboru vagy szerelem?

 2007.12.05. 09:29

A hireket nezve a tvben olykor sirva tudnek fakadni, mikor halott csecsemok arcat, megcsonkolt holttesteket, brutalis bantalmazasokat mutogatnak premier plan, nulla kikockazas vagy elozetes figyelemfelhivas vagy mittomen akarmi. es ez megy reggel, delben, este. de nem csak a hirekben, a gyerekeknek vetitett rajzfilmek kozul is rengeteg az a veres fajta japan harcossorozat, amit nalunk csak este 11 utan adnak le. ja korhatar amugy itt egyaltalan nincs a kepernyo sarkaban. es az amerikai filmek is, ha vannak, altalaban ilyen osregi eroszakos akciofilmek harmadosztalyu szineszekkel... ver,ver,ver.
Ugyanakkor a filmekbol az osszes szex-, meg csokjelenetet kivagjak. Nehogy rossz utra teritsek mar az embereket. Erkolcstelen. Itt a szulok tenyleg jobban feltik gyermekuket egy csokolozo szerelmespartol, mint egy agyonvert csonka hullatol. Hat, ez a valo vilag, az elet nehez, ezt is latni kell- kaptam az osztast, mikoris voltam olyan bator megjegyezni, hogy kisse elegem van a szadizmus orokos latvanyabol. Na es a szerelem? Az talan nem resze az eletnek? Mert en inkabb azt valasztanam...

A bejegyzés trackback címe:

https://azsiamania.blog.hu/api/trackback/id/tr634545476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Obi van Keluar 2007.12.05. 09:29:00

én is azt választanám.. hehe.. na csóki!! amúgy pediglen járt már ott a mikulás?? :)
süti beállítások módosítása