eso

 2008.03.10. 12:22

Egybefuggo vizfal most az eso odakinnt. de en bent vagyok, illetve felig bent, mert az itteni hazak ugy vannak megepitve, hogy atjarja oket a szel. most atfuj rajtam az eso szele. kellemes huvos, de budos. a vizes aszfalton felig szetkent gilisztapacsmagok szagara emlekeztet. peneszes a fal. meg a karkotoim is. hamar bepallanak itt a dolgaim. a delelott nema forrosagat koveto vizzuhatag beteliti a levegot fullaszto paraval.
csaknem akar elallni...ez azt jelenti, hogy delutan nem tudom hasznalni a motorom a mely pocsolyak miatt. ha viz eri az aksiat, leall. ugyanis elektromos szegenyke, estenkent tolteni kell, mint a mobiltelot. nagyon aranyos kis piros, es nem szennyezi a levegot. ha mindenki ilyennel jarna, nem lenne budos a varos, es nem lenne hangja a forgalomnak... ugyanis nem berreg a motorja, mivel nincs is hehe. es ha netalantan elesnek vele, nem egetem meg a labam, mert kipufogoja sincs neki. egyetlen gyengepontja az eso...nameg hogy nem jut vele messzire az ember. max 50kmt megy es max 40km/oras sebeseggel. de itt jogjaban meg igy is gyorsabb vagyok, mint az autok. nem normalis, aki itt autoval kozlekedik...bedugitja magat a motoros bicakos lovaskocsis tomegbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://azsiamania.blog.hu/api/trackback/id/tr394545483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása